Давайте познайомимось

Тетяна Бердник народилася в 1967 році в м. Києві в сім'ї відомого журналіста, поета-пісняра Іллі Бердника. За освітою - вчитель, за покликанням - журналіст, за велінням душі - художник-флорист. Ошiбаною (пресованою флористикою) захопилася, навчаючись у відомого майстра декоративно-ужиткового мистецтва Ніни Мінченко. Тетяна працює в техніці флористичного живопису (пейзаж, квіткова композиція, букет), флорографіки, флоража (роботи під ламінатом), романтичної флористики. У своїх роботах використовує понад 1000 рослин української флори. Тетяна - активний учасник і організатор численних виставок ошiбани в Фонді Культури України, Київському міському будинку природи, Будинку Вчених, у Верховній Раді України, Палаці «Україна», її роботи експонувалися на виставках в галереях «Лавра», «Мистець», ДК Київського Політехнічного універститету, салоні «Інтер'єр». Багато картин зберігаються в приватних колекціях Канади, Америки, Європи, Японії.

Тетяна - член Спілки журналістів, Спілки художників України, активний популяризатор флористичного мистецтва. Вона - частий гість телевізійних і радіопрограм на провідних вітчизняних теле- і радіоканалах. Тетяна є автором і героїнею публікацій популярних друкованих виданнь: журнали «Єва», «Нескучный сад», «Flower show», «Бурда», «Квіти України», «Поліна», газети «Сегодня», «ВВ», «Київські ведомости», «Газета по-Киевски», та ін.

У 2004 році заснувала творче об'єднання художників-флористів «Палітра Флори», до складу якого увійшли 11 художників-флористів з різних регіонів України.

З 2003 року художниця проводить щорічний авторський майстер-клас.

Клiентiв :)
Картин
Видiв рослин

Моя дiяльнiсть

Майстер класи

Щороку восени я збираю групи з навчання мистецтву ошiбана

Виставки

Проводжу виставки своїх робiт у мiстах України та за кордоном

Створення картин

Щодня я працюю над створенням нових картин